RAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehér

RAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehérRAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehérRAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehérRAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehérRAVAK CHROME szögletes akrilkád 160 x 70 cm fehér
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C731000000
Ár: 135 200 Ft121 680 Ft

A design és a funkció összeolvadása.

 

Az ovális belső, a kényelmesen lejtő hátoldal és a függőleges oldalak teszik a Chrome kádat sokoldalúan használhatóvá a fürdéshez és zuhanyozáshoz egyaránt. A fürdőszobáját könnyedén egységessé varázsolhatja anélkül, hogy minden egyes terméket külön-külön válogatna. A kádhoz zuhanykabint, mosdót, fürdőszobai bútorokat, csaptelepeket, zuhanytálcát vagy zuhanyfolyókát és fürdőszobai kiegészítőket választhat.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

A Chrome kád kiegészíthető CVS2, VS2, VS3, VS5, PVS1, BVS1, BVS2 kádparavánnal, vagy AVDP3 ajtóval. Az akrilkádhoz kiegészítők is kaphatók - előlap, oldallap vagy kád le- és túlfolyó szett formájában. A fürdőkád üvegszállal erősített műgyantával (LA) van merevítve. A Chrome kád az azonos nevű koncepció része, amely a legszélesebb összehangolt koncepció a magyar piacon. A legapróbb részletekig magába foglalja a fürdőszoba berendezést.

 

Szerelési utasítás