RAVAK Rosa I aszimmetrikus akrilkád (bal) 140 x 105 cm

RAVAK Rosa I aszimmetrikus akrilkád (bal) 140 x 105 cmRAVAK Rosa I aszimmetrikus akrilkád (bal) 140 x 105 cmRAVAK Rosa I aszimmetrikus akrilkád (bal) 140 x 105 cmRAVAK Rosa I aszimmetrikus akrilkád (bal) 140 x 105 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: CI01000000
Ár: 160 800 Ft144 720 Ft

A vásárlók körében legkedveltebb és legmegbízhatóbb .

 

Rosa I fürdőkád az elfogadható árak és praktikus tulajdonságok kiegyensúlyozott kombinációját jelképezi. Eredeti formája és meglepően tágas belseje lehetővé teszi a kényelmes fürdést vagy zuhanyozást még a kisebb fürdőszobákban is. A Rosa fürdőkádaknál természetes a fürdés közbeni kényelmes pihenés, kádparavánnal kiegészítve pedig széles zuhanysarkot alakíthatunk ki. Zuhanyzó részén széles, lapos fenékzet és integrált ülőke található. Állva is nyugodtan zuhanyozhat, mivel a fürdőkád az Ön vállával egy szintben levő felső tere akár 100 cm szélességű is lehet. A Rosa fürdőkádat design harmonizálása érdekében a Rosa koncepció más elemeivel is kombinálhatjuk. Ezáltal fürdőszobáját bővítheti mosdóval, bútorral, csapteleppel, kádparavánnal és további kiegészítőkkel.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás

Szerelési utasítás (new)