R-box alaptest süllyesztett csaptelepekhez, RB 070.50

R-box alaptest süllyesztett csaptelepekhez, RB 070.50 R-box alaptest süllyesztett csaptelepekhez, RB 070.50 R-box alaptest süllyesztett csaptelepekhez, RB 070.50
akció
Súlya: 1 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070052
Ár: 30 100 Ft27 090 Ft

RB 070.50 R-box univerzális falba süllyesztett szerelési rendszer egykaros süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepekhez. Maga a csaptelep belső egysége az R-box-ba van integrálva (kiváló minőségű rézből), erre kerül a csaptelep kezelő szerve és fedele. Eltérően a hagyományos csaptelepektől, a falba süllyesztett R-box szerelése sokkal könnyebb, valamint a felső, látható része cserélhető.

Termék leírás:

  • Méretek: magas rugalmasság 75 - 100 mm mélységbe helyezve
  • Alkalmas: falba süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepekhez (kivéve a termosztátos csaptelepek)
  • Alkalmazható:  Rosa, Neo, Chrome és 10° falba süllyeszthető csaptelepekhez
  • Szerelés: könnyű és biztonságos
  • Telepítés: megerősített gipszkartonba, ill klasszikus tégla, vagy beton falazatba

R-box univerzális falba süllyesztett szerelési rendszer egykaros Rosa, Neo, Chrome és 10° kád- és zuhanycsaptelepekhez. Telepítése megerősített gipszkartonba, ill klasszikus tégla, vagy beton falazatba ajánlott. Alkalmazható süllyesztett kád- és zuhanycsaptelepekhez (nem használható viszont a RAVAK termosztátos csaptelepeihez, mivel azok belső egységgel szereltek). Eltérően a hagyományos csaptelepektől, a falba süllyesztett R-box szerelése sokkal könnyebb, valamint a felső, látható része cserélhető. A felső, látható rész (a Rosa, Neo, 10° és Chrome családoknál az 065 és 066 azonosítójú termékek) az R-box-ra van felszerelve a fürdőszoba befejezése után, így biztos lehet benne, hogy a csaptelepek látható része nem sérül meg az építkezés folyamán.