Cares Premium 24 EU fali kombi kondenzációs gázkazán

Cares Premium 24 EU fali kombi kondenzációs gázkazánCares Premium 24 EU fali kombi kondenzációs gázkazán
akció
Kondenzációs kombi fali gázkazán, Teljes tömeg (víz nélkül): 32 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: 3300759
Ár: 397 561 Ft240 500 Ft
NÁLUN K A MINŐSÉG AZ ELSŐ
Az új Cares Premium további lépést tesz a minőség javítása terén: megújult belső elrendezése – az összetevők optimális helyzete – folytán a készülék masszívabbá vált, s élettartama megnyúlt. Új belső elrendezésének hála, a szerelők és a felhasználók egyaránt elnyerik, amire leginkább szükségük van: az előbbiek munkája leegyszerűsödött, az utóbbiaknak a jövőben még kevesebb fenntartási költséget kell viselniük. Ez egyfelől annak köszönhető, hogy az összes alkatrészhez frontálisan, közvetlenül hozzáférhetünk; másfelől az új belső elrendezésből fakad, amely kifejezetten a szerelők igényeit tükrözi.
Minden egyes Ariston kazánnak 155 szigorú minőségi vizsgálaton kell átesnie a legyártása során. A Cares Premiumot ráadásul további 11 000 órán keresztül teszteltük a legnehezebb munkakörülmények között, hogy nagyobb fokú megbízhatóságot és hosszabb élettartamot biztosítsunk.

ESZTÉTIKAI ÉS KÖNNYŰ HASZNÁLHATÓSÁG
Az új Cares Premiumot LCD-kijelzővel szereltük fel, amely könnyű használatot biztosít vásárlóink szokásainak megfelelően, és kellemes használati élményt nyújtva. A Cares Premiumnak emellett az esztétikája is igen korszerű, elegáns és gondos, tökéletesen illeszkedik minden otthoni környezethez, hogy vásárlóink akár konyhájukba is felszereltethessék. A Cares Premium igen vonzó és élvezetes formatervezése révén is rámutat, hogyan kíván az Ariston gondoskodni az ügyfeleiről: innovatív, hatékony, könnyen használható és olaszos formatervezésű termékekkel.
 
Termék előnyök:

 

  • Akár 35% -os energia-megtakarítás, egy 10 éves, hagyományos kazánhoz képest
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Kis mérete folytán könnyen elhelyezhető
  • Új hőcserélő a nagyfokú ellenállás és hosszú élettartam érdekében
  • Egyszerű és könnyen használható, LCD-kijelzős kezelőszerv
  • Zajmentes készülék
  • Egyedi olasz formatervezés