Céginformáció

 

Cégünk 1996 októberében alakult Hollander-2000 Kft. néven. Az akkori lehetőségeinkhez mérten egy kicsiny üzletet nyitottunk Székesfehérváron, a város szívében, víz- gáz- fűtés szerelvényboltként.

A folyamatos fejlődésünknek köszönhetően - amit nagymértékben befolyásolt a kialakult törzsvásárlói és kivitelezői kör folyamatos visszatérése – épületgépészeti szakáruházunk már két városban, Székesfehérváron és Móron várja kedves meglévő és leendő ügyfeleit.

A több ezer víz- gáz- fűtés árucikk mellett, a konstans innovációra törekedve, folyamatosan bővítettük termékeink palettáját csempékkel, járólapokkal,
központi porszívó és kerti öntözőrendszerekkel, fürdőszobabútorokkal, napkollektorokkal és napelemekkel, valamint magas minőségű, kizárólag hazánkból és az Európai Unióból származó akril kádak széles választékával.

Cégünk a jövőben is ezt a tevékenységet kívánja folytatni, de legfontosabb számunkra, hogy ügyfeleinket kiváló minőségű, baráti áron kínált termékekkel, szakszerű, udvarias kiszolgálással tudjuk kielégíteni, hogy legközelebb is elégedetten látogassanak meg minket!

Reméljük, hogy rövidesen Önt is a vásárlóink körében üdvözölhetjük!

 

 

Móri áruházunkban is széles a választék:

 

 

Kiemelt partnereink:

Légtechnikai termékek árusítása

Web: www.legcsavar.hu