RAVAK Rosa 95 aszimmetrikus akrilkád (bal) 150 x 95 cm

RAVAK Rosa 95 aszimmetrikus akrilkád (bal) 150 x 95 cmRAVAK Rosa 95 aszimmetrikus akrilkád (bal) 150 x 95 cmRAVAK Rosa 95 aszimmetrikus akrilkád (bal) 150 x 95 cmRAVAK Rosa 95 aszimmetrikus akrilkád (bal) 150 x 95 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C551000000
Ár: 167 100 Ft150 390 Ft

Kis méretek nagy lehetőségekkel.

 

Rosa 95 fürdőkád a nagyobb Rosa kádak összes tulajdonságát megtartja, de a 95 cm-es szélességének köszönhetően még a legkisebb fürdőszobákban is elfér. A Rosa fürdőkádaknál természetes a fürdés közbeni kényelmes pihenés, kádparavánnal kiegészítve pedig széles zuhanysarkot alakíthatunk ki. Zuhanyzó részén széles, lapos fenékzet és integrált ülőke található. Állva is nyugodtan zuhanyozhat, mivel a fürdőkád az Ön vállával egy szintben levő felső tere akár 100 cm szélességű is lehet. A Rosa fürdőkádat design harmonizálása érdekében a Rosa koncepció más elemeivel is kombinálhatjuk. Ezáltal fürdőszobáját bővítheti mosdóval, bútorral, csapteleppel, kádparavánnal és további kiegészítőkkel.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás