RAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cm

RAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cmRAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cmRAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cmRAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cmRAVAK Avocado aszimmetrikus akrilkád (bal) 160x75 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: CQ01000000
Ár: 162 200 Ft145 980 Ft

Minimálisból maximális.

 

RAVAK termékkínálatának legkisebb kádja valóban helytakarékos. A tekintélyes Storz Design stúdió összetéveszthetetlen formatervezése mosdóval párosítva egy harmonikus egészet alkot, amely a legkisebb fürdőszobákba is tökéletes megoldás. A kád felett elhelyezett mosdóval együtt az Avocado a kis fürdőszobák legszükségesebbjét képezi. Előre átgondolt előlapot tartalmaz. Helytakarékos, lehetővé teszi a mosdó kád felé helyezését és mindeközben nem korlátozza a kádhoz való hozzáférést. Az Avocado kád kerek, nem bonyolult és az utolsó miliméterekig átgondolt formája minden modern fürdőszoba ékessége.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás