RAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cm

RAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cmRAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cmRAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cmRAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cmRAVAK BeHappy II aszimmetrikus akrilkád (jobb) 160 x 75 cm
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: C971000000
Ár: 146 500 Ft131 850 Ft

BeHappy II tudja, mi szükséges egy kisméretű fürdőszobába.

 

A háromrészes harmonika rendszerű kádparavánnak köszönhetően állva is kényelmesen zuhanyozhat. A BeHappy II kád helytakarékossága nem azt jelenti, hogy kényelmetlen lenne a fürdésnél. Kellő szélességének jóvoltából még a kis méretei ellenére is luxus fürdést biztosít.

 

Fürdés és zuhanyozás egyben

Amennyiben fürdőszobájába nem fér el zuhanykabin és kád is, válasszon aszimmetrikus kádat. Így előnyösen nagy fürdőteret kap ahhoz képest, mennyi helyet foglal a kád.

 

Meglepően tágas

A fürdőtér átlós irányban van elhelyezve, így a kényelmet hosszabb felületen élvezheti, mint amennyi a kád fal menti hossza.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

Szerelési utasítás