RAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cm

RAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cmRAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cmRAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cmRAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cmRAVAK Freedom O szabadon álló akrilkád 169 x 80 cm
akció
Súlya: 44 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: XC00100020
Ár: 697 000 Ft627 300 Ft

A Freedom O kád a szabadság érzetét nyújtja.

 

Lépjen be egy új dimenzióba, amelynek Ön írja a szabályait. Helyezze el a kádat ahová szeretné, és helyezkedjen el a kádban úgy, hogy élvezhesse a pazar kilátást. Mivel a lefolyó a kád közepén kapott helyet, így mindkét végén kényelmesen hátradőlhetünk, ezért nem csak egy, de akár egyszerre két személy is élvezheti a fürdés szabadságát. Lekerekített formája a biztonság érzését kelti. A szabadon álló kád gyengéd vonalai biztosítják a pihenés természetes folyamatát. A minőségi akrilnak, amelyből a kád készül, számos praktikus előnye van. Jóval melegebb és lassabban hűl ki, ezért kényelmes teret biztosít a hosszú fürdőzéshez. A kisebb szerkezetének köszönhetően könnyebb a telepítése. A Freedom O kád szimmetrikus formája és méretei jóvoltából alkalmas a közös fürdőzéshez.

 

A pihenés új dimenziója

Ezúttal a szoba közepén vegyen forró fürdőt, és élje át a pihenés új dimenzióját! Ki sem akar majd szállni, annyira elégedett lesz fürdőszobájával!

 

A közös élményekért

Alig akad kád, amely alkalmasabb lenne a közös fürdéshez, mint a szabadon álló modellek. A fürdőkád végeinek egyforma dőlésszöge, a szabad mozgást garantáló, középen elhelyezett lefolyó és a kád bárhová elhelyezhetőségének lehetősége biztosítja a közös fürdő felejthetetlen élményét.

 

Minőségi alapanyag

A RAVAK kádjainak előállításához öntött akrilt használ. Az ebből készült termékek sokáig megőrzik kialakított formájukat, nem hajlanak el és nem repedeznek meg. Erősen fényes és nem porózus felületű, amely antibakteriális és könnyen tisztítható.

 

 

  • Méretek: 169 x 80 cm
  • Anyag: öntött akril
  • Merevítés: LA - üvegszál
  • Űrtartalom: 320 l
  • Változat: szabadon álló
  • Kádparaván: nem
  • Hidromasszázs rendszer: nem
  • Kiegészítők: kád le- és túlfolyó szett
  • A Freedom O kádat nem lehetséges kiegészíteni kádparavánnal. A víz - és lefolyó csatlakozást a padlóból kell kiépíteni. A szifon bekötéséhez a padlóban szükséges egy 30 x 30 cm-es, 8 cm mély besüllyesztést kialakítani, amelyben a szifon a lefolyó vezetékhez csatlakozik. A tartóláb és a lefolyó a csomagolás tartozéka.

 

Szállítási határidő 12 hét.

 

Szerelési utasítás