EURO-CLEAR háztartási vízlágyító 100 l

EURO-CLEAR háztartási vízlágyító 100 l
akció
Súlya: 40 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: BS-E100/VR34
Ár: 193 800 Ft179 500 Ft

A vízkőkiválás egy olyan kémiai jelenség, amely rengeteg kellemetlenséget okozhat. Az oldott fémsók, azaz a kalcium és a magnézium kiválnak a vízből, és megindul a vízkőképződés a csővezetékek, háztartási gépek, bojlerek, kazánok belsejében, fűtőszálain.

A vízhálózat eldugul, illetve az áramlási keresztmetszet lecsökken, a berendezések karbantartási költsége magasabb lesz, energia felhasználásuk pedig megnő. Élettartalmuk jelentős mértékben lerövidül, hatásfokuk romlik, és a karbantartásuk egyre több költséget emészt fel.

A felsorolt problémák megelőzhetőek egy központi háztartási vízlágyító berendezés beépítésével, amely a lerakódást okozó fémsókat nagy hatékonysággal távolítja el a vízből.

Teljesen automata vízlágyító berendezéseink észrevétlenül szolgálják az Ön és háztartása kényelmét, kímélik pénztárcáját!

A berendezés beépítése csőszerelő által könnyen akár utólag is elvégezhető. Az automata vezérlőfej biztosítja a vízlágyító hosszú távú felügyelet nélküli működését.

Előnyök:

-     Kevesebb mosóporral és különféle vízlágyító adalékok nélkül ruhái tisztábbak lesznek, megőrzik természetes puhaságukat, színüket.
-     Fürdőszobájában és konyhájában a csempék, csaptelepek foltmentesek, fényesebbek lesznek.
-     Evőeszközei, poharai cseppmentesen száradnak.
-     A lágy vízzel főzött tea, kávé íze és illata sokkal kellemesebb.
-     Az idő, melyet a napi takarításra fordít, lecsökken, mivel elég egyszer áttörölnie fürdőszobája, konyhája felületeit.
-     A lágy vízzel történő zuhanyozás kellemesebb érzést nyújt Önnek, haját lágyabbá, rugalmasabbá, bőrét bársonyosabbá és egészségesebbé varázsolja.

A termék nem tartalmazza:

További vízlágyító berendezésekért látogassanak el az EURO-CLEAR Kft Weboldalára.