10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz

10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz10° falba süllyesztett csaptelep váltó nélkül, R-boxhoz
akció
Súlya: 2,5 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070071
Ár: 40 700 Ft36 630 Ft

A falba süllyesztett csaptelepek egész teste 10°-os szögben dől a kéz irányába, a kar fogása így kényelmes, de a zuhanyozás vagy fürdés közben nem képez akadályt. Használata kényelmet és elégedettséget kölcsönöz. A csaptelep készen áll az R-box telepítéséhez, ami megkönnyíti a munkát és javítja az egész szerkezet végeredményét.

 

Termék leírás:

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a 10° csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAKtermékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk. Az R-box RB 070.50 falsík alatti alaptestneknek nem része a csaptelep teste, azt külön meg kell vásárolni. Az R-box tartalmazza a falhoz rögzítéshez szükséges alkatrészeket, de nem tartalmazza a vízbekötéshez szükséges anyagokat. Az R-boxtartozéka egy műanyag takaróelem, mely lehetővé teszi, hogy a csaptelep leszerelése után, vagy felszerelése előtt teljesen működő vízhálózat legyen az épületben. Ezzel a műanyag takaróelemmel lehetséges a vízrendszer légtelenítése anélkül, hogy elzárnánk a vizet. Az R-boxon van egy felfelé mutató nyíl, ami az egyértelmű elhelyezést segíti.