Chrome fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm

Chrome fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm Chrome fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm Chrome fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm Chrome fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm
akció
Súlya: 2,2 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070043
Ár: 81 700 Ft73 530 Ft

Egyedi stílus

Minimalista, mégis barátságos külső a lekerekített széleknek hála, amely a Chrome fürdőszobai koncepció jellegzetessége. Az egyedi stílus, amilyet máshol nem talál, a sikeres Nosal Design stúdió munkája, amely a fürdőszobai koncepcióért, a csaptelepeket is beleértve, jelölést kapott a Czech Grand Design-díjra.

A természetesen tökéletes Chrome csaptelepek széles választéka modern designt képvidel, ovális motívumaival szépen illeszkedik a Chrome koncepció más termékeihez, különösen a zuhanykabin esztétikus fogantyúihoz. A kádcsaptelep beépített váltót tartalmaz. A kád és zuhany váltást a csaptelep forgatásával éri el.Ajánljuk kombinálni a Chrome zuhanykabinokkal, vagy más RAVAKzuhanykabinokkal!

Termék leírás:

  • Kartus (átmérő, anyag): 35 mm, kerámia
  • Jótállás a csaptelepekre: 5 év
  • Alkalmas: az összes RAVAK kádhoz és zuhanykabinhoz

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Chrome csaptelepeket a koncepció további elemeivel vagy más RAVAK termékekkel kombinálni. Tisztításukra a RAVAK Cleaner Chrome használatát ajánljuk.