Classic álló mosdócsaptelep leeresztővel

Classic álló mosdócsaptelep leeresztővel Classic álló mosdócsaptelep leeresztővel Classic álló mosdócsaptelep leeresztővel Classic álló mosdócsaptelep leeresztővel
akció
Súlya: 2,5 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070081
Ár: 41 100 Ft36 990 Ft

Keskeny és elegáns

 

A Classic mosdókhoz tervezett álló csaptelep karcsú, elegáns formájával és egyenes felületű karjával tökéletesen harmonizál az egyenes vonalakon és pontosan meghatározott éleken alapuló Classic koncepció design-jával. Megjelenése visszafogott és könnyített, ezáltal jól illeszkedik a kisebb fürdőszobákba, ahol optikailag nem vesz el felesleges teret, hanem bővíti annak tárolóterét.

A Classic csaptelepet leeresztővel vagy anélkül kínáljuk, a kartus átmérője 26 mm. A csaptelep ezáltal különlegesen elegáns külsővel bővül. Kivételes tulajdonsága a rejtett perlátor, amely nem zavarja a csaptelep egységes benyomását és amelyet egy fém pénzérme segítségével bármilyen szerszám nélkül kiszedhetünk. Tisztítása nem vesz igénybe sok időt és semmilyen előkészületet nem igényel. A Classic csaptelepekre 5 év garanciát biztosítunk.

Különlegesen karcsú és elegáns, ezáltal tökéletesen kiegészíti az egész fürdőszoba koncepció kifinomult stílusát. Rejtett perlátort tartalmaz, amely még oldalról nézve sem látható. A perlátort egy fém pénzérme segítségével, bármilyen szerszám nélkül kiszedhetjük.

 

Termék leírás:

  • csaptelep magassága: 155 mm
  • kartus (átmérő, anyag): 26 mm, kerámia
  • flexibilis bekötőcső: flexibilis 450 mm, átmérő G3/8
  • leeresztő: leeresztővel
  • garancia a csaptelepre: 5 év
  • alkalmas: a Classic mosdókhoz és az összes többi RAVAK mosdóhoz

A termék rejtett perlátort tartalmaz, amely még oldalról nézve sem látható. A perlátor egy fém pénzérme segítségével, bármilyen szerszám nélkül kiszedhető. A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció vagy más RAVAK termékkel kombinálni. Tisztításukoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk.