Classic álló bidécsaptelep

Classic álló bidécsaptelepClassic álló bidécsaptelepClassic álló bidécsaptelep
akció
Súlya: 2,1 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070082
Ár: 40 600 Ft36 540 Ft

Keskeny és elegáns

 

A Classic mosdókhoz tervezett álló csaptelep karcsú, elegáns formájával és egyenes felületű karjával tökéletesen harmonizál az egyenes vonalakon és pontosan meghatározott éleken alapuló Classic koncepció design-jával. Megjelenése visszafogott és könnyített, ezáltal jól illeszkedik a kisebb fürdőszobákba, ahol optikailag nem vesz el felesleges teret, hanem bővíti annak tárolóterét.

A Classic csaptelepet leeresztővel vagy anélkül kínáljuk, a kartus átmérője 26 mm. A csaptelep ezáltal különlegesen elegáns külsővel bővül. Kivételes tulajdonsága a rejtett perlátor, amely nem zavarja a csaptelep egységes benyomását és amelyet egy fém pénzérme segítségével bármilyen szerszám nélkül kiszedhetünk. Tisztítása nem vesz igénybe sok időt és semmilyen előkészületet nem igényel. A Classic csaptelepekre 5 év garanciát biztosítunk.

Különlegesen karcsú és elegáns, ezáltal tökéletesen kiegészíti az egész fürdőszoba koncepció kifinomult stílusát. Rejtett perlátort tartalmaz, amely még oldalról nézve sem látható. A perlátort egy fém pénzérme segítségével, bármilyen szerszám nélkül kiszedhetjük.

Kiválóan beleiilik a modern kialakítású, WC-t is tartalmazó fürdőszobákba. Alakítsa ki egy stílusban fürdőszobáját a mosdóktól kezdve a kádakon keresztül egészen a zuhanyzókig, bidékig. A Classic csaptelepek garantálják az egységes megoldást.

 

Termék leírás:

 

  • csaptelep magassága: 125 mm
  • kartus (átmérő, anyag): 26 mm, kerámia
  • flexibilis bekötőcső: flexibilis 400 mm, átmérő G3/8
  • leeresztő: leeresztővel
  • garancia a csaptelepre: 5 év
  • alkalmas: az összes bidéhez

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció vagy más RAVAK termékkel kombinálni. Tisztításukhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk.