Classic fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm

Classic fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm Classic fali zuhanycsaptelep szett nélkül, 150 mm
akció
Súlya: 2,5 kg
Várható kiszállítás: 2-3 munkanapon belül
Cikkszám: X070084
Ár: 30 100 Ft27 090 Ft

Keskeny és elegáns

 

A Classic mosdókhoz tervezett álló csaptelep karcsú, elegáns formájával és egyenes felületű karjával tökéletesen harmonizál az egyenes vonalakon és pontosan meghatározott éleken alapuló Classic koncepció design-jával. Megjelenése visszafogott és könnyített, ezáltal jól illeszkedik a kisebb fürdőszobákba, ahol optikailag nem vesz el felesleges teret, hanem bővíti annak tárolóterét.

A Classic csaptelepet leeresztővel vagy anélkül kínáljuk, a kartus átmérője 26 mm. A csaptelep ezáltal különlegesen elegáns külsővel bővül. Kivételes tulajdonsága a rejtett perlátor, amely nem zavarja a csaptelep egységes benyomását és amelyet egy fém pénzérme segítségével bármilyen szerszám nélkül kiszedhetünk. Tisztítása nem vesz igénybe sok időt és semmilyen előkészületet nem igényel. A Classic csaptelepekre 5 év garanciát biztosítunk.

Különlegesen karcsú és elegáns, ezáltal tökéletesen kiegészíti az egész fürdőszoba koncepció kifinomult stílusát. Rejtett perlátort tartalmaz, amely még oldalról nézve sem látható. A perlátort egy fém pénzérme segítségével, bármilyen szerszám nélkül kiszedhetjük.

Egyenes vonalai tökéletesen harmonizálnak a Classic kádak dizájnjával. Karcsú testében minőségi kerámia kartus rejtőzik..

Ha már fali megoldású csaptelepet választ, akkor legyen stílusos! A Classic csaptelep karcsú és elegáns formája nem vesz el felesleges teret a fürdőszobából. A nehézkes körülmények közti könnyed zuhanyozás a lapos kar segíti elő, amely jól markolható.

 

Termék leírás:

 

  • : 150 mm
  • kartus (átmérő, anyag): 25 mm, kerámia
  • garancia a csaptelepre: 5 év
  • alkalmas: az összes RAVAK zuhanykabinhoz

A design harmonizálása érdekében javasoljuk a Classic koncepció vagy más RAVAK termékkel kombinálni. Tisztításukhoz a RAVAK Cleaner Chrome tisztítószert ajánljuk.